Recenze kosmetiky

Recenze - Řasenka False Lash Wings LOREAL

14. dubna 2016 v 20:09 | Miss.Hill
Další řasenka od Lorealu. Mám takový pocit že v poslední recenzi na jinou řasenku od téhle značky jsem psala, že si teď jedu v mánii Lorealu. Hlavně teda co se řasenek týče. A dneska jsem tu s recenzí hned na další a to řasenky False Lash Wings :)

Recenze - Tvářenka Multi Matt Blush CATRICE

23. března 2016 v 18:19 | Miss.Hill
Dnes jsem tu s recenzí na jeden produkt, ve který sem doufala že mě nezklame. Vlastně jsem to skoro i věděla a jsem fakt ráda že tomu tak je. O čem mluvím ? je to tvářenka od značky Catrice. K tvářenkám od Catrice chovám věrnost a tvřáenku od jiné značky bych si snad ani nekoupila. Tak už se na tu nádheru jdeme podívat ! :)

Recenze - Inovovaný Makeup True Match LOREAL

24. února 2016 v 19:19 | Miss.Hill
Není to tak dávno, kdy se tenhle makeup objevil v drogeriích jako novinka. A zkoušení produktů od značky Loreal, hlavně co se teda řasenek týče, je u mě teď v plném proudu. A jelikož mám jeho matnou verzi v tubě doma, chtěla sem rozhodně vyzkoušet i tenhle. I jeho krásný obal, který působí luxusním dojmem (aspoň na mě) se na na tom taky podílel. První dojem je přece jen důležitý a krásný obal rozhodně nadchne. Jaký je ale jeho obsah ?

Recenze - Řasenka Volume Million Lashes Feline LOREAL

20. ledna 2016 v 19:39 | Miss.Hill
Není to tak dávno, kdy tahle řasenka byla novinkou. Po naprostém nadšení řasenky So Couture ze stejné řady Million Lashes od Lorealu (RECENZE), jsem ji prostě musela vyzkoušet a koupit si ji. Musím říct, že jsem na ní byla opravdu dost natěšená a zvědavá. Bohužel jsem tak odvářená jako po So Couture nebyla...

Recenze - Tekutý korektor Camouflage Cream CATRICE

26. listopadu 2015 v 17:39 | Miss.Hill
Korektor v kalíšku Camouflage od Catrice zná určitě každý, nedávno ale Catrice přišla na trh s jeho tekutou verzí. Tuhý Camouflage Cream je u mnoha jedničkou v korektorech, stejně tak i mě dost vyhovuje, proto jsem byla strašně zvědavá jak si povede jeho tekutý bratříček a nemohla jsem odolat jeho koupi.

Recenze - Šampon a kondicioner AUSSIE Colour Mate

16. listopadu 2015 v 16:01 | Miss.Hill
Kdo nikdy neslyšel o Aussie produktech na vlasy a chvále na ně ? Myslím, že snad každý. I když je tahle značka u nás už nějaký ten čas profláknutá, nikdy mě nějak austrlaští klokani netankovali. Já nevím, nemám moc v oblibě při nějakém obrovském boomu na nějaký produkt se přidávat "do stáda" lidí, kteří ho tak strašně milujou. Navíc na šampony na vlasy nemám extra velké nároky. Stačí mi, aby byly vlasy umyté a čisté. Proto na ně ani nepíšu žádné recenze, protože ani nevím co bych tak světoborného napsala. Ovšem až do chvíle, než sem chtěla dělat změnu s mými vlasy u které sem potřebovala aby mi vydržela. Já si teda vlasy barvím už dost dlouho, ale vždycky to byla jen hnědá, která není nijak náročná. Jenže když sem se rozhodla že chci přejít na zrzavou, chtěla sem šampon, který by ji na vlasech uměl udržet. No a jak už sem psala že na tyhle šampony sem všude slyšela jen samou chválu, tak sem si řekla že by to mohlo fungovat a že to zkusím.

Recenze - CC Cream MAX FACTOR

21. října 2015 v 19:59 | Miss.Hill
Obrovský boom BB krémů a CC krémů, už sice odezněl, mě ale pořád lákalo vyzkoušet CCčko od Max Factor, jednak sem četla, že je docela fajn a na léto to byla ideální volba.

Recenze - Řasenka Volume Million Lashes So Couture LOREAL

3. října 2015 v 15:59 | Miss.Hill
Zatím vždycky, když jsem si potřebovala koupit novou řasenku, měla jsem jasno která to bude. Ať už z toho důvodu že to byla novinka, nebo kvůli zajímavému kartáčku. Když mi po prázdninách došla moje oblíbená Collosalka, absolutně jsem nevěděla jakou vybrat. Přemýšlal jsem že vyzkouším řasenku od MaxFactor, no nakonec to díky velice výhodné ceně v akci vyhrála Million Lashes od Lorealu. Jelikož jsem kupovala v podstatě jen kvůli výhodné ceně a s tím, že řasenku od Lorealu chci vyzkoušet, nic jsem od ní neočekávala. Překvapila mě ?
P.S. Miluju produky s leklýma obalama, které když fotíte, tak na nich jde všechno vidět -_- :D :/

Recenze - Casting Sunkiss Jelly LOREAL

19. července 2015 v 18:59 | Miss.Hill
Tento produkt je novinka letošního léta a hlavně si myslím, že taky velkým hitem letošního léta ! :) Já bych se tímto produktem možná až tolik nezaobírala, ale díky tomu, že sem z tmavší hnědé chtěla přejít na zrzavou, jenom tak to nešlo :D A tak sem si říkala, že jako takový mezikrok, vyzkouším tento produkt, který obsahuje malé množství peroxidu a tím pádem má vlasy zesvětlit. Tento produkt je teda určen pro nebarvené vlasy což si myslím že bude asi problém mnoha z nás, protože málo kdo z nás si dneska nebarví vlasy, ano i já si je barvím :D Ale řekal sem si že i tak tenhle pdoukt zkusím :)

Recenze - Řasenka Scandaleyes Extreme RIMMEL

5. července 2015 v 15:49 | Miss.Hill
Nedávná novinka od Rimmelu. Jelikož já hodně ráda zkouším nové řasenky a hodně mě i zajímají a ráda zkouším nové a zvláštní kartáčky, měla sem jí doma hned :) Pojďme se podívat na recenzi ...

 
 

Reklama