Recenze - Řasenka Wonderfull with Argan Oil RIMMEL

2. prosince 2014 v 15:19 | Miss.Hill |  Recenze kosmetiky
Jak sem psala už i v nákupech, řasenku sem znala ještě mnohem dřív než se objevila u nás v čr z anglické stránky Rimmelu na fb. Hned sem věděla že ji musím vyzkoušet :) Jsem tak nadšená i po koupi nebo mě řasenka spíš zklamala ?



Bronzový obal řasenky na mě působí celkem luxusním dojmem. Kartáček je umělohmotný, s čímž sem spokojená. Takové kartáčky mi vyhovují více. Řasenka nabírá barvy tak akorát.
Při nanášení celkem dlouho schne, protože je taková mokřejší. V první vrstvě řasy hezky oddělí a docela i prodlouží, ale já mám ráda husté dlouhé řasy, tudíž většinou řasenku vrstvím. Jenže u téhle řasenky se už po druhém vrstvení řasy slepí a nijak neprodlouží. A i když se je snažím jakkoliv oddělit, vypadají spíš jak mušší nožičky než jak pořádné krásné nalíčené řasy. Objem u téhle řasenky nečekejte. A jelikož je mi škoda řasenku vůbec nepoužívat, kombinuju ji ještě s jinýmy, aby řasy vypadaly tak jak chci :)
Na druhou stranu zase vůbec neopadává a ani se nijak nerozmazává. Tuhle řasenku bych doporučila spíš těm, kteří sází na přirozenost a mají radši přirozenější řasy a vystačí si s jednou vrstvou :)
Její cena se pohybuje okolo 180kč - 240 kč (cca) Takže nejlevnější taky není. Jasně existují mnohem dražší řasenky, ale existují i levnější kterou jsou mnohem lepší :)

+ Obal
+ Umělohmotný kartáček
+ Neopadává ani se nedrolí
- Nedodá řasám objem
- Při druhé vrstvě a více řasy slepuje
- Cena

Ve výsledku je pro mě tahle řasenka celkem zklamáním. Rimmel mám moc ráda a většinu produktů které jsem vyzkoušela mi vyhovovali, ale řasenky jsou asi vyjímkou. To u mě pořád vede značka Maybellin.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký článek si nejraději na mém blogu přečteš ?

Deníček
Nákupy
Recenze
Beauty
Tipy
Tagy

Komentáře

1 un. un. | Web | 2. prosince 2014 v 16:32 | Reagovat

Možná jí vyzkouším :)

2 Slečna bez tváře Slečna bez tváře | Web | 2. prosince 2014 v 16:48 | Reagovat

Jo no, za tu cenu má docela dost nedostatků. Asi se platí jen za ten obal.

3 ♕ PetraLife.blog.cz ♕ ♕ PetraLife.blog.cz ♕ | E-mail | Web | 2. prosince 2014 v 17:08 | Reagovat

To si piš, že se těším, až bude možnost bydlet sama a začít svůj dospělý život :) Těším se na to , i když mě pak již po celý život nečeká nic jiného než práce atd.. :)

Řasenku nevyzkouším, protože za tu cenu má opravdu velké nedostatky. Také jsem člověk, který má rád dlouhé a husté řasy :)

4 WaterLily WaterLily | E-mail | Web | 2. prosince 2014 v 17:09 | Reagovat

Na tu cenu, je škoda, že objem nepřidá a ještě ke všemu slepuje řasy ://

5 Tereza. Tereza. | Web | 2. prosince 2014 v 17:31 | Reagovat

Možná bych ji zkusila,ale pokud nepřidá na objemu,tak pro mě nemá moc smysl :(.

6 Dulce Nika Dulce Nika | Web | 2. prosince 2014 v 18:09 | Reagovat

pekná recenzia, možno niekedy špirálu skúsim :)

7 fakynn fakynn | E-mail | Web | 3. prosince 2014 v 14:09 | Reagovat

Je sice super, že se nedrolí, ale k čemu to, že nedělá objem a slepuje řasy. Ani podle kartáčku bych si ji nekoupila a k tomu ta cena...

8 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 3. prosince 2014 v 14:41 | Reagovat

Popravdě, mě tato řasenka nezaujala, kartáček nic moc a obal se mi také nelíbí. Ještě k tomu, když slepuje řasy? Myslím si, že jsou lepší řasenky :-)

9 Tess Tess | Web | 3. prosince 2014 v 17:12 | Reagovat

ono to většinou tak bývá, nadšení že ta řasenka bude fakt top a potom to zklamání, dobře znám :D

10 Katherine S Katherine S | Web | 3. prosince 2014 v 21:54 | Reagovat

Alespoň vím, že ji zkoušet nepotřebuji;)

11 Sayushka Sayushka | Web | 5. prosince 2014 v 19:56 | Reagovat

vypadá pěkně ten obal, ale moc řasenky od Rimmel nemusím:)

12 Kája Kája | Web | 5. prosince 2014 v 20:51 | Reagovat

Na to, že se pohybuje spíše v té dražší cenové relaci to tedy musí být asi značné zklamání. Ale každého zaujme jinak, no :) Já nemohu soudit, nevyzkoušela jsem ji. A asi bych si ji ani nekoupila. Má sice hezký obal, ale na to se jen tak dát nemůže :)

13 Marky | little-me Marky | little-me | Web | 5. prosince 2014 v 21:25 | Reagovat

Já jí asi zkoušet nebudu, to že se nedrolí je fajn, ale nelíbí se mi, že slepuje a nedává řasám objem. Myslím, že ta cena je drahá, na to že to žádný zázrak není. Líbí se mi ale ten obal. .)

14 Dragell Dragell | Web | 5. prosince 2014 v 22:15 | Reagovat

Nemám ráda řasenky, co moc slepují a tedy není moc levná, znám levnější, co poslouží lépe.

15 neweresth neweresth | Web | 6. prosince 2014 v 10:48 | Reagovat

Musím uznat, že obal se mi také velice zamlouvá, ale já nejsem moc fanda tohohle typu kartáčku. ^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.