Recenze - Korektor retouch light-reflecting CATRICE

5. října 2014 v 11:59 | Miss.Hill |  Recenze kosmetiky

Korektor na kruhy pod očima od Catrice byl druhý v pořadí, který sem vyzkoušela z mé trojice korektorů, které sem chtěla vyzkoušet. První byl Match Perfection od Rimmelu, na který si můžete přečíst recenzi TADY. Ačkoliv je velice chválený, mě moc nevyhovoval. S tohohle korektoru sem byla na první dojem celkem zklamaná, ale po delším používání, jsem ve výsledku docela spokojená. Teď už teda k podrobnější recenzi..



Obal je vcelku ok, nemám moc co vytknout.. vzadu má vastně otáčecí část, se kterou když točíte, korektor leze štětečkem ven. Když sem korektr poprvé otevřela, každá štětina byla jinak dlouhá, takže sem je musela zastřihnout. S koncem jsem točila jak divá a korektor pořád nikde, a pak mi ho najednou vylezlo strašně moc najednou. Tudíž z těchto prvních dojmů, sem byla docela zklamaná. Na aplikaci sem si ale už zvykla a se zastřihnutýma štětinama se manipulovat dá taky.
Jak sem psala, používám ho na kruhy pod očima, aplikuju pod oko a rozetřu prstem. Mám odstín 010 Ivory, a odstín mi sedí s barvou pleti. Prodává se i světlejší a teď myslím přidali ještě i nějaký nový odstín tohoto korektoru. Odstín mi přijde dost přirozený, žádná orandžáda nebo žlutáda.. :)
V porovnání s korektor od Rimmelu, je tenhle pro mě mnohem lepší. Mnohem líp mi kryje kruhy pod očima. Tmavé kruhy zbarví do barvy mé pleti, ovšem malé obrysy kruhů zůstávají trošku viditelné. Ale nevím jestli toho nechci nějak moc nebo si nějak vymýšlím, 100% jak bych si představovala to taky není. Nezalízá do vrásek, naopak mi příjde že oční okolí spíš hezky vyhlazuje.
S výdrží problém nemám, vydrží mi v pohodě celý den. Cena je taky přijatelná. Stojí 104 kč.


+ odstín
+ kruhy zakryje celkem obstojně
+ nezalízá do vrásek, vyhladí a hydratuje oční okolí
+ cena
- aplikace
- nezakryje kruhy tak, jak bych si představovala



Korektor používám společně s korektor Match Perfection od Rimmelu. Tímhle zakryju tmavé kruhy pod očima a korektorem od Rimmelu, jelikož je hodně světlý a rozjasňující, rozjasním oční okolí :) Výsledky efekt je docela fajn, ale jak sem psala není to úplně 100% jak já bych chtěla a představovala si .. Korektor hodnotím jako průměrný :)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký článek si nejraději na mém blogu přečteš ?

Deníček
Nákupy
Recenze
Beauty
Tipy
Tagy

Komentáře

1 Ilyya Lay Ilyya Lay | Web | 5. října 2014 v 12:50 | Reagovat

Já používám dva korektory a taky mi nepřijde že je ten efekt takový , jaký bych si představovala já. Na moje kruhy pod očima asi nefunguje nic :D.

2 meow-world meow-world | 5. října 2014 v 13:28 | Reagovat

Ja používam paletku korektorov od Catrice. Je dobrý ale na moje kruhy pod očami je to nič moc a ani nevídem z domu a už mi zalieza do vrások. Ale prekvapil sa korektor od Avonu. Ten krásne vyhladí a nezalieza do vrások :) Inak pekný článok :)

3 ~*~Janii~*~ ~*~Janii~*~ | Web | 5. října 2014 v 13:39 | Reagovat

Obrázky v článku jsem upravila a snad by měly být vidět :)

4 Charlotte Charlotte | Web | 5. října 2014 v 14:36 | Reagovat

vypada dobre :)

5 Michal (ka) Michal (ka) | Web | 5. října 2014 v 18:11 | Reagovat

Ja potrebuju nejaky perfekni korektor na pupinky. :D :D

6 CrazyJull CrazyJull | Web | 5. října 2014 v 18:17 | Reagovat

Vypadá dobře, ale já nějak moc korektor nepoužívám. Dostala jsem totiž super make-up,který není takovým tím typem, co mám pak centimetrovou vrstvu na obličeji a stejně je vidět, že nemám dobrou pleť. Stačí vážně jen troška a je všechno zakryté. :3
-CrazyJull

7 Denisa Denisa | Web | 5. října 2014 v 18:23 | Reagovat

Podobný má mamka, akorát od jiné značky a já tyhle "točící" nemám moc v oblibě...mám nějaký obyčejný od essence za 50 Kč a s tím jsem fakt spokojená :-D už jsem zjistila, že kolikrát věci za pár šupů jsou lepší než tyhle předražené

8 Kája Kája | Web | 5. října 2014 v 19:58 | Reagovat

Korektor na kruhy pod očima nepotřebuji, protože jimi netrpím, ale vím, že hodně blogerek tohle řeší. Těžko Ti, ale nějaký doporučím, no.. I když bych moc ráda. Mně by se hodil nějaký na pupínky, no :D

9 Luci Luci | E-mail | Web | 5. října 2014 v 20:11 | Reagovat

není moc drahý a vypadá vážně dobře :)) takový typ jsem ještě nikdy neměla a pokud zakryje... určitě zainvestuji :)

10 Barbara Parker Barbara Parker | Web | 6. října 2014 v 16:58 | Reagovat

Já zrovna teďka taky nějaký sháním, takže určitě super typ:) Ani není tak drahý, takže kdyby nevyhovoval, tak to není tak strašná investice:)

11 *Vanilla *Vanilla | Web | 6. října 2014 v 18:36 | Reagovat

vypadá skvěle :) miluji zlatou, luxusní :) a značka je taky skvělá

12 Tess Tess | Web | 6. října 2014 v 21:45 | Reagovat

Vždycky jsem si myslela, že korektor v mém případě není třeba ale to co vidím po ránu mi utvrdilo, že je :D! vypadá hezky, já dám hodně na design :D

13 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 7. října 2014 v 10:02 | Reagovat

já chci aby u nás ve městě byla kosmetika catrice :( achjo ale škoda že korektor nefunguje tak jak má

14 Chiara Chiara | Web | 7. října 2014 v 19:18 | Reagovat

Zaujal mě jeho aplikátor (nebo jak se tomu "nadává" :D), já dopotřebovávám od Miss Sporty, který za moc nestojí, uvažuji o Fit me!, ale tento mě také zaujal :-).

15 steel32 steel32 | Web | 7. října 2014 v 19:32 | Reagovat

tak ten budu muset zkusit :O
absolutně sem vzdala snahu o nalezení korektoru, kterej by zakryl ty moje šílený kruhy :DD

16 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 8. října 2014 v 11:01 | Reagovat

Korektory s tímto "štětečkem" nemám vůbec ráda :-)

17 Veronica.Mathers Veronica.Mathers | Web | 8. října 2014 v 17:13 | Reagovat

S tím bych asi neuměla zacházet =D

18 Sydney Sydney | E-mail | Web | 8. října 2014 v 17:57 | Reagovat

Korektory nepoužívam, a a kruhy pod očami taktiež nemám. Neviem preto ani posúdiť schopnosť korektorov takéto veci maskovať. Ale kto nemá jedno, má druhé. Takže tiež ma pleť trápi :( Musím ti pochváliť fotky, sú veľmi pekné, asi najkrajšie fotky aké som na blogu dnes videla (zaostrenie, farby a i.). Avšak ma sklamala veľkosť fotiek ktorá brzdí celú stránku. Takže ak máš nejaký program, najlepšie bude si tie fotky zmenšiť na takú šírku, aby ti padli presne na rozmery tvojej stránky :)
Taktiež by ma zaujímalo zloženie výrobku. Našla si nejaké prísady ktoré sú nebezpečné? Z hľadiska recenzií sú aj tieto veci dôležité :)

Okrem toho máš veľmi pekný blog, kvalitne spracovaný :)

19 Olja:) Olja:) | Web | 8. října 2014 v 19:39 | Reagovat

Já korektor používám už pomalu místo make-upu :D přijde mi že toho není potřeba tolik a ve finále to snad i vypadá líp :D ale já jsem stále věrná svému :3

20 Al* Al* | Web | 8. října 2014 v 19:41 | Reagovat

nevypada ale spatne :) ja mela jeden od znacky pupa ts takovym aplikatorem a byl suprovy al ekzdyemu neco jineho vyhovuje ze

21 Markét . :) Markét . :) | Web | 12. října 2014 v 11:54 | Reagovat

Nevypadá vůbec špatně :-)

22 Lucíík Lucíík | Web | 15. října 2014 v 23:08 | Reagovat

Vypadá to hodně dobře a za slušnou cenu. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.