Recenze - Lipcolor Butter ASTOR

28. září 2014 v 17:39 | Miss.Hill |  Recenze kosmetiky
Lipbuttery od Astoru jsou myslím celkem profláklé a hodně dobře hodnocené. Proto sem je taky chtěla vyzkoušet. V létě sem si koupila hned 2 odstíny a uvažuju i nad koupí dalšího odstínu, tudíž už vás může napadnout že recenze bude pozitivní ! :)



Celým názvem Soft Sensation Lipcolor Butter, což v překladu znamená něco jako měkké senzační barvené máslo na rty. Obal totohle barveného máslíčka na rty vypadá luxusně. Boužel, jak je nosím všude po kabelkách nápisy z tyčinky mi mizí pryč... Konzistence těchto balzámků je taková gelová řekla bych. Opravdu jak z názvu vypovídá, jsou krásně měkké a po rtech krásně kloužou. Co taky oceňuju je jejich hydratace. Jsou krásně hydratační, orpoti rtěnkám rty vůbec nevysušují, naopak krásně hydratují a nedělají na nich ani žádné nepěkné šupinky a podobně :) Dalším plus je jejich výborná pigmentace. Na to, že jsou to jen barvené balzámky nebo správně podle názvu másla, tak mají skvělou pigmentaci ! :) Zvlášť ten červený odstín. Co se mi na nich dál opravdu líbí je, že rty udělají šťavňaté a výsledný efekt se mi opravdu líbí. Cena se pohybuje asi okolo 150kč, ale v akci se dají sehnat i levněji :)


(Odstín 011 Feeling Feline vypadá na fotce dorůžova, ale ve skutečnosti je víc korálový )

+ obal
+ hydratace
+ příjemný na rtech
+ pigmentace
+ výsledný efekt
- nošením se smaže nápis

Já sem si tyto Lipbuttery hrozně moc oblíbila ! :) Jak sem psala plánuju koupit ještě nějaký odstín v nějaké růžové nejspíš nějaké fuchsiové barvě :) Určitě můžu doporučit :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký článek si nejraději na mém blogu přečteš ?

Deníček
Nákupy
Recenze
Beauty
Tipy
Tagy

Komentáře

1 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 29. září 2014 v 10:22 | Reagovat

Jsou nádherné. Více se mi líbí 011. Nemám ráda takové obaly, kde se písmo nošením smaže, bohužel takto je to snad u každého produktu.

2 crazyjull crazyjull | Web | 29. září 2014 v 11:33 | Reagovat

Jsou nádherné. Já ale poslední dobou preferuji fixu na rty. :)
-CrazyJull

3 L. L. | Web | 29. září 2014 v 11:39 | Reagovat

ta 011 vypada hezky:)
ja chtela jit rict te prodavacce at mi ukaze ty zaznamy, ale podle me to vzala z te kabinky ona,protoze v tu dobu byli nahore jen dva chlapi, kteri nevypadali ze by si sli neco zkouset do kabinky, a ona se na nas tak divala kdyz jsme pro to zpatky bezeli :/
juuj a jinak ja si nedokazu predstavit, ze bych se s lukasem mela nevidat, tak snad to zvladnete.
a o uceni mi nemluuv:( jsem ted nemocna, tak tyden doma. to budu dopisovat tolik pisemek az se vratim, ze se z toho poseru normalne achjo:D:(

4 Al* Al* | Web | 29. září 2014 v 19:51 | Reagovat

ta tmavsi se mi hodne libi :DD je uzasna mam doma te jednu od astoru jen ted si zrovna nevzpomenu cislo odstinu jsou uzasne

5 Christinia Christinia | Web | 29. září 2014 v 22:23 | Reagovat

Vypadá to velice dobře! :)

6 Melissa Melissa | Web | 30. září 2014 v 0:34 | Reagovat

Oba odstíny jsou nádherné:)Ten růžový 011 se mi ale líbí přece jenom víc:)Preferuji rtěnky,ale tohle možná vyzkouším:)

7 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 30. září 2014 v 19:07 | Reagovat

Ten červený odstín je parádní:) Moc nemusím růžové odstíny:)

8 denysap denysap | Web | 30. září 2014 v 22:13 | Reagovat

ten první odstín se mi líbí nejvíce..
vypadá to fakt dobře, ale musím říct, že ja na svých rtech nic nesnesu, takže si pusu nemaluju

9 *Vanilla *Vanilla | Web | 1. října 2014 v 4:46 | Reagovat

já takovéto tužky na rty naprosto žeru! jSOU KRÁSNÉ A TY BARVY!! HMM...musím pořídit..

10 steel32 steel32 | Web | 1. října 2014 v 15:53 | Reagovat

jsou nejlepší, strašně se mi libí takovej ten světle růžovej odstín :D

11 christine christine | Web | 2. října 2014 v 16:07 | Reagovat

už jsem o nich hodně slyšela, lákají mě, ale teďka jsem si, řekla, že nebudu nakupovat :D Ale ten odstín 015 je úúžasný :D

12 Kája Kája | Web | 3. října 2014 v 16:51 | Reagovat

Já osobně bych si určitě pořídila ten 015, vypadá moc krásně! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.