Recenze - Parfém FAME Lady Gaga

21. srpna 2014 v 18:59 | Miss.Hill |  Recenze kosmetiky
Fanoušek Lady Gagy teda vůbec nejsem. Co se týče jejich písniček, tak některé se mi líbily, ale spíš dříve hned jak začínala s hudbou. Ovšem proč zavrhovat parfém od této celebrity když ji zrovna nemusím ?



Hned po tom, co sem vyzkoušela vůni na papírek, tak sem věděla že si ji musím koupit, protože mi opravdu voněla. Hned první zajímavostí je určitě flakón, který je neobvyklý. Ještě větší zajímavostí je, že tekutina je černá. A to se mi právě líbí. Mám ráda zajímavé a neobvyklé flakóny. Takže vhled celého parfému na mě dělá opravdu odbrý dojem :)
Teď už ale k samotné vůni. Když bych měla napsat nejdřív nějakou obecnou specifikaci pro tuto vůni tak můžu říct že je to těžší sladká, ale né zas nějaká přeslazená, orientální a květinová vůně, která se hodí spíš víc pro studenější období nebo na letn večery. Když to vezmu podrobněji tak obsahuje jasmín, šafrán, orchidej, med, kadidlo, meruňku a belladonnu.
Co se výdrže týká, tak to mě docela zklamalo. Na oblečení vydrží dlouho ale z těla se po chvíli vytratí. Jelikož sem ji ale koupila za poloviční cenu, tak sem se přes to dokázala přenést, ale kupovat ji za plnou cenu asi bych byla tou výdrží dost zklamaná.
Plná cena za 30 ml je asi 800kč, ale v každém obchodě se cena bude lišit a na internetu seženete určitě levnější :)
Kromě té malé výdrže na tělě jsem z parfému nadšená. Mě se hlavně líbí že parfém je "jiný" je specifický a když ho mám na sobě, dodá mi trošku sebevědomí a cítím se příjemně s takovou vůní ! :)


+ Vzhled flakónu
+ Vůně
+ Výdrž na oblečení
- Výdrž na těle


Měli ste nebo máte tenhle perfém nebo byste ho chtěli mít ? :) A jaký názor na něj máte vy ? Voní vám či ne ? :)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký článek si nejraději na mém blogu přečteš ?

Deníček
Nákupy
Recenze
Beauty
Tipy
Tagy

Komentáře

1 *Pavli* *Pavli* | Web | 21. srpna 2014 v 19:11 | Reagovat

zaujímavé :o)

2 Desirée Lydon Desirée Lydon | Web | 21. srpna 2014 v 20:00 | Reagovat

Lady Gaga mam moc rada a perfem bych si chtela poridit :) Flakonek je strasne pekny :)

3 Trintie Trintie | Web | 21. srpna 2014 v 21:04 | Reagovat

Ten parfém mám, je super :)

(Jinak, nezmíníš se o mém blogu v nějakém článku? Máš perfektní blog a myslím, že by nějaké slečny potřebovaly pomoct s kousáním nehtů:) Jestli ne tak promiň, že otravuju:D Nejdřív se ale prosím mrkni na můj blog, chci jenom někomu pomoci a myslím, že spousta slečen má s nehty problémy a já nechci aby byly nešťastné a tak proto jsem ho založila)

4 Ilyya Lay Ilyya Lay | Web | 22. srpna 2014 v 12:57 | Reagovat

Mě taky hrozně voní! .) ale zatím jsem si jí nepořídila, místo ní jsem si totiž koupila vůni od Katy peryy) Dál mám v plánu black star od Avril Lavigne.. a pak možná gagu :D)) chtělo by to asi víc peněz :D

5 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 23. srpna 2014 v 10:57 | Reagovat

taky mě docela voněl ale je takový spíš těžšší no a já jsem spíš na lehčí vůně :) a flakónek je krásný

6 Mary~ Mary~ | Web | 23. srpna 2014 v 15:04 | Reagovat

tenhle jsem ještě nezkoušela, ale jak ho popisuješ, tak by mohl vonět hezky :)

7 Kája Kája | Web | 23. srpna 2014 v 19:36 | Reagovat

Neměla jsem zatím tu možnost ho buď vyzkoušet nebo ho dokonce vlastnit, ale už delší dobu si plánuji koupit luxusnější parfém od nějaké celebrity. Hlavně mi padl do oka tento od LG nebo pak možná uvažuji ještě o parfému od Katy Perry :) Každopádně tento má opravdu hrozně zajímavý a krásný vzhled. A černá tekutina uvnitř? To jsem ani nevěděla a nikde zatím neviděla :)

8 Melissa Melissa | Web | 24. srpna 2014 v 0:38 | Reagovat

Několik parfémů od celebrit už jsem měla,ale tenhle od Lady Gaga ještě ne.Flakónek je hezký,ale pokud je to těžší a kořeněná vůně a navíc je voňavka uvnitř černá,tak by mě asi neoslovil.

9 Michaela. Michaela. | Web | 24. srpna 2014 v 12:08 | Reagovat

strašně se mi líbí , už jen to jak vypadá a ještě líp voní , doma ho teda nemám , ale při každý návštěvě v jakýkoliv drogerii , kde ho mají se s ním musím navonět. :D

10 Elly Elly | Web | 25. srpna 2014 v 9:21 | Reagovat

Musím zajít někde do drogérky a zkusit, jak voní :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.