Recenze - tužka na obočí ESSENCE

15. února 2014 v 13:39 | Miss.Hill |  Recenze kosmetiky
Bez úpravy obočí si běžně každodenní líčení nedokážu absolutně představit. Jako první mým úlovkem o úpravu obočí byla tužka na obočí od Essence, kterou bych vám chtěla dneska představit.
(Je mnohem delší než na fotce, ale smozřejmě jak ji používám a ořezávám tak mi už ubyla :)



Tužka má 3 odstíny, takže si uplně v pohodě vyberou jak blondýnky, brunety tak i černovlásky ! :) Já vlastním odstín 02 Brown. Na víčku je praktický kartáček se kterým se krásně dá obočí pročesat. Tužka je myslím si celkem dobře pigmentovaná, pokud chcete sytější barvu obočí, stačí několikrát tah zopakovat a barva je opravdu krásně sytá :) Co se týká výdrži, tak s ní problém nemám. Vydrží mi uplně v pohodě celý den tak, jak sem ji ráno nanesla. Když se ale třeba spotíte, je mnohem větší riziko rozmazání. Teď ale k té horší části... Nevím jestli je to tužkou nebo mým ořezávátkem, ale docela špatně se mi ořezává a když vám spadne ani nemusím říkat že se tuha zlomí. Tím pádem je pak aplikace o něco horší, ale i tak se to dá zvládnout. Tím, jak se mi vždycky nezdá být dost ořezaná, tak ji ořezávám docela často, tím pádem se i může zdát že rychle ubývá. Ale když neořezáváte tužku tak často, vydrží si myslím docela dlouho :) Na to, že stojí jen 40kč si ale myslím, že je to poměrně dobrý produkt. Mám už asi 3., a jsem spokojená.
Když to nějak zhrnu ?
+ kartáček na víčku
+ dobrá pigmentace
+ výdrž ( to je tak napůl..viz recenze)
+ cena
- docela špatně se mi ořezává

Chtěla bych ale vyzkoušet i stíny na obočí nebo barevný gel, oboje se mi dost líbí od Catrice, máte s tím nějaké zkušenosti ?

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 luc luc | Web | 15. února 2014 v 12:57 | Reagovat

najviac som spokojná s ceruzkou od catrice

2 Sarah Sarah | Web | 15. února 2014 v 13:02 | Reagovat

Tá je celkom super, nepoužívam kozmetiku takže neviem. :)

3 © HEAVENTLY // Chelsea © HEAVENTLY // Chelsea | Web | 15. února 2014 v 13:50 | Reagovat

taky jsem jí dřív používala teď už spíš jen když spěchám a maluju si obočí stínama :)jinak podle fotky jestli se nepletu jsi z brna? :)

4 © HEAVENTLY // Chelsea © HEAVENTLY // Chelsea | Web | 15. února 2014 v 14:31 | Reagovat

aha :) zdálo se mi právě že ej to petrov, ale enbyla jsem si uplně jistá :D

5 © HEAVENTLY // Chelsea © HEAVENTLY // Chelsea | Web | 15. února 2014 v 14:45 | Reagovat

jojo :)

6 AminQa AminQa | Web | 15. února 2014 v 14:55 | Reagovat

taky už jsem o něm uvažovala ,ale nakonec jsem si misto nej vzala make up :)

7 Belinda Belinda | Web | 15. února 2014 v 15:20 | Reagovat

Taky mám tužku na obočí od essence, ale mám ten nejsvětlejší odstín. A jsem s ní naprosto spokojená, ořezává semi skvěle, neláme se a výdrž má perfektní :) odstín mi sedne jako ulitý :D no prostě jsem narazila na tužku, kterou asi už nikdy nevyměním :)

8 Kája Kája | Web | 15. února 2014 v 15:55 | Reagovat

Já na obočí nic nepoužívám :) Tentokrát Ti asi nic nedoporučím.

9 Lucy1616 Lucy1616 | E-mail | Web | 15. února 2014 v 17:07 | Reagovat

Přesně tuhle mám doma :) Je skvělá a jsem s ní moc spokojená. Moc často ji neořezávám, protože to by asi za chvilku byla v háji :D Ořezávám ořezávám a najednou se mi tuha zlomí. To nesnáším!

10 Myself** Myself** | Web | 15. února 2014 v 17:22 | Reagovat

přesně tuhle jsem měla :) a je výborná. Já jí tedy měla v černém, ale vyhovovala mi :)

11 Ann! Ann! | E-mail | Web | 15. února 2014 v 17:44 | Reagovat

Nezobrazily se mi fotky , ale na PC se podívám ,
Děkuji jestli se teda koukneš , ale mám to tam jako soukromé , kdyžtak kdyby si mě sledovala - tak ti to určitě OPLATÍM :)))))

12 Anne Anne | Web | 15. února 2014 v 22:06 | Reagovat

Taky jí mám a jsem moc spokojená. Navíc je to přesně odstín (mám taky 02) který jsem chtěla a musím říct, že mi hezky sedí. S rozmazáním jsem se u téhle tužky ještě nesetkala tak uvidím :))

13 the-life-michelle the-life-michelle | Web | 16. února 2014 v 9:41 | Reagovat

Přesně,špatně ale opravdu špatně se ořezavá! jinak já ji používám a je boží:)

14 Fodness ♥ Fodness ♥ | Web | 16. února 2014 v 12:58 | Reagovat

Já tužku na obočí nepoužívám ;)

15 WeriiiQ WeriiiQ | Web | 16. února 2014 v 18:38 | Reagovat

Nedávno jsem si jí koupila a jsem nadšená. Vypadám podle mě o dost lépe :D.

16 Terr / terr-inka.blog.cz Terr / terr-inka.blog.cz | Web | 18. února 2014 v 5:26 | Reagovat

já mám od essence tužku na oboči tu nejsvětlejší a i tak mi přijde docela tmavá :D takže si musím dávat velký pozor jakou vrstvu si na obličej nakreslím :D abych nebyla jak velikonoční vajíčko.. :D

17 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 18. února 2014 v 9:52 | Reagovat

já používám hnědý stín od Avonu na obočí takže zkušenost žádnou nemám no :) ale vypadá to dobře :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.